Hermano (Veneçuela)

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció Oficial 2011 - Llargmetratges

El hermano (Veneçuela)

Direcció: Marcel Rasquin
Producció: A&B producciones, Enrique Aular, Marcel Rasquin, Liz Mago
Guió: Marcel Rasquin, Rohan Jones
Fotografia: Enrique Aular
Música: Rigel Michelena
Muntatge: Carolina Aular, Juan Carlos Melian
Intèrprets: Eliú Armas, Fernando Moreno, Leany Leal, Gonzalo Cubero, Marcela Girón
Any: 2010
Durada: 96’

Capital de Veneçuela, Caracas. Daniel és un jove davanter excepcional, fenomenal. Julio és el capità del seu equip, un líder natural. Es van criar com a germans i juguen al futbol a l’equip del seu barri, La Ceniza. Daniel somnia amb convertir-se en futbolista professional, mentre que Julio manté a la seva família amb diners bruts i no té temps per a somniar. L’oportunitat de la seva vida arriba quan una caçatalents els convida a realitzar un prova per a l’equip professional més important de la ciutat: el Caracas Futbol Club. Però la tragèdia els copeja i trien, sobre el brut camp de joc, què és el més important: la unió familiar, el sabor de la venjança, o el somni de les seves vides. En aquest camp, la vida es troba en perill.

Capital of Venezuela - Caracas. Daniel is an exceptional young striker, quite a pheno- menon. Julio is the captain of his team, and a natural leader. They were raised as if they were brothers and play football for the local team in La Ceniza. Daniel dreams of becoming a professional footballer while Julio supports the family by earning dirty money, he has no time for dreams. The opportunity of their lives arrives when a scout invites them to do a trial for the most important professional team in the city - Caracas Football Club. But tragedy strikes, and they have to choose, on that dirt pitch, what is more important: family unity, the taste of revenge, or the dream of their lives. On this pitch, their life is on the line.

MARCEL RASQUIN Director

Marcel Rasquin

Marcel Rasquin és un director de cinema veneçolà. Va realitzar estudis de comunicació a la Universitat Catòlica Andrés Bello a Caracas i més tard va obtenir un Diploma de Postgrau i un Màster en Cine i TV en el Victorian College of Arts d’Austràlia. Va començar la seva carrera com a assistent de producció a A&B. Va presentar el seu propi pro- grama de ràdio i, posteriorment, es va convertir en un dels directors de publicitat més importants de la indústria veneçolana. Rasquin també va actuar sobre l’escenari com a bateria. Els seus curtmetratges “Easy Rider”, “Ring” i “Happy Endings” s’han projectat i han guanyat el reconeixement en nombrosos festivals internacionals. “Hermano” és el seu primer llargmetratge i ha guanyat diversos premis en tot el món.

Marcel Rasquin is a Venezuelan film director. He did Media Studies at the Universidad Católica Andrés Bello in Caracas and later got a Post-Graduate Diploma and a Master’s Degree in Film & TV from the Victorian College of Arts in Australia. He began his career as a production assistant for the company A&B. He presented his own radio show, and then became one of the top publicity managers in the Venezuelan industry. Rasquin has also performed onstage as a drummer. His short films “Easy Rider”, “Ring” and “Happy Endings” have been shown and won awards at several international film festivals. “Hermano” is his first feature film and it has won several awards around the world.

Tornar amunt