Matinals infantils

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Programa 2012 - Matinals infantils

El lince perdido (Espanya)

El lince perdido (Espanya)

Direcció: Raul Garcia, Manuel Sicilia
Producció: Kandor Graphics, YaYa! Films
Guió: Jose E. Machuca, Manuel Sicilia, Raul Garcia
Animació: Alberto Corral, Ernesto Esteso, Iker J. de los Mozos, Jorge Vigara, Juan Miguel Vadell
Música: Sergio De La Puente
Muntatge: Claudio Hernández, Nacho Ruiz Capilla
Intérprets (veus): Abraham Aguilar, Beatriz Berciano, Carlos del Pino, David García, Javier García Sáenz, Conchi López Rojo, Julio Núñez, Esperanza Pedreño, David Robles, Cecilia Santiago, César Sarachu
Any: 2008
Durada: 97’

“El Lince Perdido” narra les aventures de Félix, un linx amb molta mala sort que es passa la vida en diferents centres de recuperació per a animals. Un excèntric i capritxós milionari anomenat Noé té un pla secret i necessita una parella de cada espècie en perill d’extinció. Per dur a terme el seu pla no li importa utilitzar qualsevol mitjà de què disposi, fins i tot contracta els serveis de Newmann, un despietat caçador. Félix i els seus amics: el camaleó Gus, la cabra Beea, la falcó Astarté i el talp Rupert, lluitaran contra els plans de Noé.

“The Lost Lynx” relates the adventures of Félix, a very unlucky lynx, which has spent its life in several animal rehabilitation centres. An eccentric and capricious millionaire named Noah has a secret plan and he needs two of each species in danger of extinction. He does not mind using any possible means and he even hires the services of Newmann, a ruthless hunter. Félix and his friends, namely Gus the chameleon, Beea the goat, Astarté the hawk and Rupert the mole, will fight against Noah’s plans.

Presentació

El cinema representa una manera d’apropiarse del món i és també una de les formes de coneixement més agradables. Ens permet contrastar vides i mons a la vegada que ens descobreix cultures diferents a la nostra. Així, a través d’aquesta secció, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, junt amb la Mostra, amb l’objectiu de formar els nens i les nenes com a espectadors actius del cinema i, després de la bona acollida d’edicions anteriors, torna a programar una proposta cinematogràfica per als més petits. En aquesta ocasió, tindrem l’oportunitat de gaudir de les aventures d’en Félix a la pel·lícula “El lince perdido”. En Félix és un linx amb molt mala sort que, reclòs en un centre de recuperació, lidera un moviment per alliberar-se de les obscures intencions d’un capritxós milionari. En Félix compta amb l’ajuda dels seus amics: en Gus, la Beea, l’Astarté i el Rupert. Així doncs, la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya es converteix en l’entorn ideal per oferir una prova d’aquestes cultures diverses, les quals sovint es troben fora dels circuits comercials del nostre entorn malgrat estar també dotades de continguts lúdics i didàctics. A més a més, les sessions matinals comptaran amb la presència dels personatges del Club Banyetes de Lleida TV.

Ajuntament de LleidaClub Banyetes

Defensora dels drets  dels InfantsZiving

Tornar amunt