Curts Sant Jordi

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Activitats 2013 - Activitats Paral·leles 2013

Activitat Sant Jordi

Des de l'escola Sant Jordi considerem un plaer sumar-nos a la present edició de la Mostra. Som dels qui creiem, i cada vegada més, en el treball de xarxa i en crear sinergies. I és per això que trobem important acostar el setè art als nens i nenes de la nostra escola, convertint-los en guionistes, productors, actors, càmeres, etc. Pensem que l'art en general, i el cinema en particular, són una eina fantàstica per poder crear, meditar, aturar-se una estona, parlar, expressar-se i també per poder mostrar diferents sentiments i situacions que els nens i nenes viuen.

Després de fer una exposició sobre els diferents gèneres cinematogràfics, han estat els nens i nenes els qui han construït guions, preparat el rodatge, han fet d’actors i actrius, de càmeres i fins i tot a col.laborar en la postproducció i muntatge.

Una experiència més que va adreçada a afavorir el creixement global dels infants, tot acompanyant-los perquè, d’aquesta manera, puguin esdevenir ciutadans creatius, crítics, autònoms i responsables.

Malgrat que ens interessa el resultat, volem destacar que allò que ens ha semblat més profitós, sens dubte, és el procés que hem seguit veient com vivien els nostres infants aquesta experiència. Ara, finalment, esperem que puguin compartir amb els seus amics i familiars l’esforç que els ha suposat aquesta activitat.

Tornar amunt