Festival Internacional de Cine Guanajuato (GIFF)

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Activitats 2013 - Activitats Paral·leles 2013

 

Festival Internacional de Cine Guanajuato (GIFF)

El Festival Internacional de Cine Guanajuato (GIFF) –abans conegut com Expresión en Corto- neix d’un desig comú: la creació d’una cultura cinematogràfica sòlida i oberta a les seves diverses manifestacions. Com a esdeveniment cultural sense finalitat de lucre que no cobra admissió als seus assistents, al llarg de la seva historia ha sorgit com a plataforma per al llançament de nous talents alhora que s’ha distingit per tenir entre els seus convidats a grans personalitats de la cinematografia, aconseguint, d’aquesta manera, que convergeixin i interactuïn els creadors de prestigi internacional amb els nous aventurers de la imatge, en un ambient accessible, competitiu i ple de companyonia i de respecte.

En el seu quinzè aniversari, es van comptabilitzar més de 3.000 curts provinents de 109 països en competència en les categories de Documental, Curt Ficció, Curt Experimental, Curt Animació y Llargmetratge Òpera Prima.

Agraïm a la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya per oferir-nos un cop més la possibilitat de compartir amb vosaltres alguns dels nostres curtmetratges mexicans favorits de la XV edició del Festival Internacional de Cine Guanajuato, celebrada l’any passat.

El XVI Festival Internacional de Cine Guanajuato es portarà a terme del 19 al 28 de julio de 2013, la data límit per a la inscripció de pel.lícules és el dia 1 de maig. Continuarem en la mateixa ruta, amb l’esperit renovat i el nostre lema ressonant més fort que mai: “Més cine, si us plau!

www.guanajuatofilmfestival.com

Tornar amunt