Palma Produccions

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Activitats 2014 - Activitats Paral·leles

 

Palma Produccions

Palma Produccions

Dimecres 9 d’abril a les 19:00h CaixaForum Lleida

Palma Produccions és un projecte educatiu per al temps de lleure que engega la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Lleida l’any 2009. L’objectiu és oferir la possibilitat d’enregistrar un documental o curtmetratge amb suport professional, a grups de joves de 13 a 25 anys amb inquietuds per la creació audiovisual i que vulguin expressar, mitjançant el vídeo, vivències i experiències juvenils.

A meitats d’octubre s’obre la convocatòria anual perquè els joves presentin les seves idees. Aquest any s’han seleccionat nou curtmetratges, que s’enregistraran entre novembre de 2013 i març de 2014 i en els quals hi participaran un total de 60 nois i noies.

Els joves participen de tot el procés: idea, guió, posada en escena, direcció, interpretació, etc. sota la supervisió d’un professional que fa de guia i que també s’encarrega de l’edició. Per Palma Produccions 2013-2014, els joves compten amb el suport dels professionals Oscar Sánchez, Gemma Puri i David Besora.

Tots els treballs s’estrenen cada any a l’abril al CaixaForum i es pengen al Canal YouTube de la Paeria. Per al dia de l’estrena, es prepara un acte que parodia els Oscars de Hollywood i es premien tots els treballs. El projecte compta amb la col·laboració del Club de Vehicles Històrics que porten els joves fins la catifa vermella.

Palma Produccions

Tornar amunt