Concert Carles Herràiz

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Activitats 2014 - Activitats Paral·leles

 

Concert Carles Herràiz

 

Dijous 10 d’abril a les 20:00h Cafè del Teatre de l’Escoxador

Carles Herràiz s’inicia en la guitarra als set anys d’edat en la seva ciutat natal, Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). Realitza els seus estudis musicals al Conservatori de Badalona i els finalitza al Conservatori Municipal de Barcelona amb la qualificació de Matrícula d’Honor.

Al llarg de la seva formació musical ha rebut classes del mestres com Sebastián Villalta, Vicenç Mayol, José Tomás, Elliot Fisk i Armando Marrossu, entre d’altres.

Ha estat guardonat en diferents concursos internacionals com eI Concurso Internacional del Festival de Guitarra de Zarautz’93; Concurs del XVII Festival Internacional de Música Martín Códax’97 o Concurso Internacional del Festival de guitarra Andres Segovia de Granada’99.

Compositors com Carles Guinovart, Jordi Rossinyol, Josep Pascual, Nino Díaz, Delfin Colomé o José Pablo Polo li han dedicat algunes de les seves obres.

Compagina la seva activitat docent com a professor al Conservatori de Lleida amb l’activitat concertística com a solista i com a intèrpret en col·laboració amb diferents grups de música de cambra i orquestres simfòniques. És membre del duet Zobel de música contemporània per a contrabaix i guitarra.

Ha estat convidat a impartir classes a diferents cursos nacionals i internacionals a diferents ciutats espanyoles i també a la Universitat de Guadalajara (Mèxic) i ha actuat a Itàlia, Cuba, Mèxic i Corea del Sud.

Tornar amunt