La utilidad de un revistero (Ar.)

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció oficial 2015 - Llargmetratges 2015

La utilidad de un revistero (Argentina)

Direcció: Adriano Salgado
Producció: Adriano Salgado
Guió: Adriano Salgado
Fotografia: Lucio Bonelli
Música: Juan Manuel Leguizamón
So: Mercedes Tennina
Intèrprets: María Ucedo, Yanina Gruden
Any: 2013
Durada: 116'

La trobada entre una experimentada escenògrafa de teatre i una aspirant a ocupar el lloc de col·laboradora per a un proper treball. Es tracta d'una entrevista informal per a un treball eventual. Contada en temps real i des d'un únic punt de vista. Es coneixeran entre si al mateix temps que l'espectador a elles. Un diàleg entre la teoria i la pràctica, entre el teatre i el cine, entre la ficció i la realitat, entre la quietud i el moviment, entre la comèdia i el drama.

An experienced set designer meets a person aspiring to become his assistant. It is an informal interview for a possible job, told in real time from a single viewpoint. They will get to know each other as the audience gets to know about them. Theirs is a dialogue between theory and practice, stage and cinema, fiction and reality, stillness and movement, comedy and drama.

Adriano Salgado – Director

Adriano Salgado

Adriano Salgado. Buenos Aires, Argentina.
Després d'un curs de cine, l'any 1991 entra a la FUC (Fundació Universidad del Cine) convençut que aquesta és la millor manera de contar històries. Des del 1992 s'ha dedicat al so en cine i ha participat en diversos curtmetratges i curts. "La utilidad del revistero" és el seu primer llargmetratge com a guionista i director. Es va estrenar en el Festival Internacional de cine de Mar de la Plata, on va guanyar el premi a la millor pel.lícula argentina i el premi DAC (Directors Argentins Cinematogràfics) al millor director argentí en competició.

Adriano Salgado, Buenos Aires, Argentina.
After a film course, he started his studies at the FUC (The University of Film Foundation) in 1991, convinced that this was the best way to tell stories. Since 1992, he has worked in sound for films and has worked on several feature films and short films. "La utilidad de un revistero" is his first feature film as screenwriter and director. It was premiered at the Mar del Plata International Film Festival, where it won Best Argentinean Film and the DAC (Argentinean Film Directors) Award for Best Competing Argentinean Director.

Tornar amunt