MOVIEMENT. Fundació Sorigué

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Activitats 2015 - Altres

Moviement

Primera edició
MOVIEMENT. Fundació Sorigué
International Film School Meeting

La Fundació Sorigué celebra la primera edició de 'MOVIEMENT. Fundació Sorigué, que reuneix a reconeguts artistes nacionals i internacionals, professionals del món audiovisual i estudiants de cinema provinents de l'Escola Nacional d'Experimentació i Realització Cinematogràfica de Buenos Aires, l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (Universitat de Barcelona), l'Escola de la Cinematografia i de l'Audiovisual de la Comunitat Autònoma de Madrid, i la Universitat de Lleida.

Entre el 9 i el 12 d'abril, els participants d'aquesta primera edició comparteixen coneixements, estableixen vincles professionals i treballen plegats per idear una peça audiovisual inspirada en el projecte PLANTA, espai de creació artística i innovació empresarial de Sorigué. A través de programes de diàleg, artistes de diferents disciplines treballen conjuntament amb alumnat i professorat per donar forma i completar aquesta proposta des de variades perspectives creatives.

'MOVIEMENT' es desenvolupa en tres espais únics on els participants conviuen per crear el nou projecte audiovisual: la Masia Sant Jordi de Mollé, un recinte històric on Sorigué desenvolupa part de la seva activitat agrícola; l'entorn industrial del projecte PLANTA a La Plana del Corb; i les instal·lacions del Magical Media.

La Fundació Sorigué organitza aquesta trobada amb la participació de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, l'Ajuntament de Lleida i amb la col·laboració del circuit de curtmetratges Kimuak del País Basc.

Patrocinadors Moviement

Tornar amunt