Palma Produccions

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Activitats 2015 - Activitats Paral·leles

Palma Produccions

CaixaForum Lleida
15 d'abril – 19.00h

Palma Produccions és un projecte educatiu per al temps de lleure que engega la regidoria de Joventut de l'ajuntament de Lleida l'any 2009. L'objectiu és oferir la possibilitat d'enregistrar documentals o curtmetratges de ficció amb suport professional a grups de joves de 13 a 25 anys amb inquietuds per la creació audiovisual i que vulguin expressar mitjançant el vídeo, vivències i experiències juvenils.

Els grups estan formats per un mínim de 3 persones i enguany s'han seleccionat 8 propostes per a ser produïdes. Un cop seleccionats, els joves, participen del tot el procés: idea, guió, posada en escena, direcció, interpretació, etc. sota la supervisió d'un professional que fa de guia i que també s'encarrega de l'edició. Els treballs s'estrenaran el 15 d'abril a les 19h al CaixaForum en el marc de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya.

Per al dia de l'estrena, es prepararà un acte que parodia els Oscars de Hollywood i es premien tots els treballs. Comptem amb la col·laboració del Club de Vehicles Històrics que porten els joves fins la catifa vermella.

Tornar amunt