A Estrada 47 (Brasil, Italia, Portugal)

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció oficial 2016 - Llargmetratges 2016

A Estrada 47 (Brasil, Italia, Portugal)

Dirección: Vicente Ferraz
Producción: Isabel Martinez, Matias Mariani, Joana Mariani, Danielle Mazzoca I Leonel Vieira
Guión: Vicente Ferraz
Fotografía: Carlos Arango De Montis
Música: Luiz Avellar
Montaje: Mair Tavares
Intérpretes: Daniel Oliveira, Richard Sammel, Sergio Rubini, Julio Andrade, Francisco Gaspar, Ivo Canelas
Año
: 2013
Duración: 107 Min

Durant la 2a Guerra Mundial, al peu d'una muntanya a Itàlia, un esquadró de caçadors de mines de la Força Expedicionària Brasilera pateix un atac de pànic i acaba per perdre’s enmig de la "terra de ningú". Desesperats, amb fred, fam i set, els Pracinhas sense preparació han de triar entre enfrontar-se a la cort marcial o afrontar de nou a l'enemic. És llavors quan els supervivents del grup decideixen llançar-se a un altre agosarat objectiu militar: desarmar el camp de mines més temut d'Itàlia. En el seu camí, acaben trobant altres desertors: un feixista penedit i un funcionari alemany cansat de la guerra. Amb l'ajuda inesperada dels enemics, els Pracinhas poden realitzar una de les gestes més increïbles mai imaginades durant tot el conflicte.

Vicente Ferraz – Director

Vicente Ferraz

El brasiler Vicente Ferraz va estudiar comunicació en la PUC de Rio i es va graduar en la segona classe de l'Escola de Cinema i Televisió de Sant Antoni dels Banys a Cuba. Va ser allà, als anys 80, que van descobrir Soy Cuba Mikhail Kalatozov. Des d'aquest moment, tenia el somni de dirigir un documental sobre aquest clàssic, filmat en 1961, una mena de poema filmat en honor al règim socialista. Realitzat en 2005 Sóc Cuba, el mamut siberià, el seu primer llargmetratge, va estar en la selecció oficial del IDFA (Festival Internacional de Documental d'Amsterdam / Països Baixos) i al Festival de Cinema de Sundance, a més de rebre nombrosos premis, entre ells, al millor documental i premi de la crítica al 33 Festival de Cinema de Gramado i al Festival de Guadalajara en 2005.

Abans d'això, Ferraz ja havia dirigit diversos curtmetratges i documentals al Brasil i altres països d'Amèrica Llatina. El 2007, es va unir al personal de La Situación del Mundo, un projecte que va reunir a sis directors internacionals i es va unir a la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Cannes de 2007 i també a la selecció oficial del Festival Internacional de Cinema de Rio i Sao Paulo. A estrada 47 va tenir la seva primera exhibició pública al programa competitiu Première Brasil del Festival de Rio 2013.

Tornar amunt