Alias María (Colombia)

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció oficial 2016 - Llargmetratges 2016

Alias María (Colombia)

Dirección: José Luis Rugeles Gracia
Producción: RHAYUELA CINE
Guión: Diego Vivanco
Fotografía: Sergio Iván Castaño
Música: Camilo Sanabria
Montaje: Delfina Castagnino
Intérpretes: Karen Torres, Carlos Clavijo: Mauricio, Erick Ruiz: Yuldor, Anderson Gómez: Byron, Lola Lagos: Diana, Fabio Velásco: Comandante
Año: 2015
Duración: 92'
País: Colombia, Argentina, France

Maria, una guerrillera de 13 anys, ha de cumplir una missió acompanyada de 3 nens soldat. Portar un nadó recentment nascut del comandant fora de perill a una ciutat veïna. Però ningú coneix el seu secret, Maria està embaraçada, i tenir nens està prohibit a la guerrilla. Durant la seva missió descobreixen el seu secret i fuig per evitar l’abortament.

José Luis Rugeles – Director

José Luis Rugeles

El director José Luis Rugeles acaba de finalitzar la nova funció Alias Maria, després de la seva primera pel·lícula, García (2010), que va guanyar premis com el Premi Moviecity Millor Pel·lícula A Cartagena, o la millor actriu a Gramado, Brasil. En 2007 va dirigir el premiat curtmetratge L'Comodo Dragon.

Té una àmplia experiència en vídeos comercials de televisió i música, que ha estat reconegut en Publicitat festivals com Cannes, FIAP, Carib, Ull d'Iberoamèrica, Festival de Nova York. va dirigir el vídeo musical Bolero fal·laç memorable per a la banda de rock Aterciopelados, un dels 100 superior de música vídeo a la història de MTV.

Va ser cofundador de la productora Rhayuela Films. Ell és el creador de projectes com co Buenaventura Mon Amour (en desenvolupament) i el productor associat de pel·lícules com El Páramo (2011) representat amb gran èxit per Wild Bunch.

Tornar amunt