La memoria del agua (Espanya-Xile-Argentina)

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció oficial 2016 - Llargmetratges 2016

Interludio (Argentina)

Direcció: Matías Bize
Producció: Ceneca PC, Potenza Producciones, Sudeastada Films (Adrián Solar, Carlo d’Ursi, Diego Valenzuela, Igancio Rey)
Guió: Matias Bize, Julio Rojas
Fotografia: Arnaldo Rodríguez
Música: Diego Fontecilla
Muntatge: Valeria Hernández
Intèrprets: Elena Anaya, Benjamin Vicuña
Any: 2015
Durada: 90

Una parella jove lluiten per mantenir la seva relació després de la mort del seu fill. Aquest immens dolor els ha fracturat profundament i, malgrat el seu amor, no es poden sobreposar a aquesta gran pèrdua. Assistim a la subtil construcció de les seves noves vides i observem els seus moviments per oblidar el que van ser. Però la possibilitat d’un nou retrobament apareix i ells saben que aquesta decisió podrà canviar el sentit de les seves vides per sempre.

Matías Bize – Director

Matías Bize

Matías Bize es va formar a l’Escola de Cine de Xile. Als 23 anys va dirigir la pel·lícula “Sábado” (2003), estrenada mundialment al Festival Internacional de Cine de Mannheim-Heidelberg, on obté el Premi Rainer Werner Fassbinder. Després va dirigir la pel·lícula “En la cama” (2005), guanyadora de l’Espiga d’Or del Festival Internacional de Cine de Valladolid, cosa que el va convertir en el director més jove que va obtenir aquest premi en tota la història del Festival. Aquesta cinta ha recollit més de 40 premis internacionals i ha estat estrenada comercialment a tot el món. A Barcelona va dirigir “Lo Bueno de Llorar” (2007). Tres anys després va estrenar “La Vida de los Peces” (2010) en el Festival Internacional de Cine de Venècia, amb la qual va guanyar el Premi Goya a la Millor Pel·lícula Hispanoamericana.

Tornar amunt