El hombre eléctrico

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció Oficial 2017 - Curtmetratges 2017

EL HOMBRE ELÉCTRICO

Xile


Direcció i guió: Alvaro Muñoz

Productors: Teresa Salinas

Productor Ejecutivo: Eduardo Salinas

Fotografia: Alvaro Cortés

Música: Jaime Flores

Vestuari: Lorena  Callejas

Direcció d’ Art: Cristian Barros

Intèrprets: Josebe Echaveguren, Mario Rosselot, Oscar Sotomayor

Any: 2016

Durada: 17’



SINOPSI

Gastón inventa l’ofici d’home elèctric. Amb una estrafolària bicicleta il·lumina moments de la vida de les persones. Al desert només hi té a la seva mare impedida, per qui pedala cada tarda amb la intenció de reproduir la seva cançó preferida.

 

DIRECTOR : Alvaro Muñoz

Cineasta i acadèmic de disseny gràfic multimèdia i postproducció de vídeo digital. Ha dirigit diversos curts, amb els quals ha obtingut reconeixements al Japó, França, Espanya, EE UU i Xile.

 

Filmografia:

2005- Pájaros Prohibidos i Dos Icebergs

2006- 4 segundos

2007- Mestizaje

2010- Lawenko

2013- El Otro Asterión

2013- Las balas salen de las carnes

2014- Niño Viento

2015- Hombre Eléctrico



PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:

Festival Llatinoamericà de Cine de Los Cerros, Xile

Kaohsiung Film Festival, Taiwan. Millor Curtmetrage

The Americas Film Festival NY, USA. Millor Curtmetratge

Festival de Cine de Caldera, Xile. Millor Curtmetratge

 

CONTACTE

Yestay Producciones - Eduardo Salinas

Tel: +56 962411130

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

www.yestay.cl

Tornar amunt