Timecode

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció Oficial 2017 - Curtmetratges 2017

TIMECODE

Espanya

Direcció: Juanjo Giménez

Producció: Juanjo Giménez, Daniel Villanueva, Arturo Méndiz

Guió: Pere Altimira, Juanjo Giménez

Fotografia: Pere Pueyo

Música: Iván Céster

Muntatge: Silvia Cervantes

Intèrprets: Lali Ayguadé, Nicolas Ricchini, Vicente Gil, Pep Domenech

Any: 2016

Durada: 15’

SINOPSI

Luna i Diego són els guardes de seguretat del pàrquing. Diego fa el torn de nit i Luna el de dia.


DIRECTOR : Juanjo Giménez

 

Ha dirigit diversos curts premiats en festivals nacionals i internacionals i els llargmetratges Nos hacemos Falta Tilt (2003), premiada a Roma, Las Palmas i Ourense, Esquivar y pegar (2010), co-dirigida amb Adán Aliaga, Millor Documental en el Festival Alcances (2011) i Contact Proof (2014). Responsable i fundador de les productores Nadir Films i Salto de Eje.


Filmografia:

Hora de cerrar (1994, curt de ficció)

Especial (con luz) (1995, curt)

Ella está enfadada (1996, curt de ficció)

Libre Indirecto (1997, curt de ficció)

Nos hacemos falta (2003, llarg de ficció)

Máxima pena (2006, curt de ficció)

Nitbus (2007, curt de ficció)

Rodilla (2009, curt de ficció)

Esquivar i pegar (2010, llarg documental)

Contact Proof (2014, llarg documental)

Timecode (2016, curt de ficció)

PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:

Festival de Cannes 2016. Palma d’ Oro al Millor Curtmetratge.
Premis Goya 2017. Millor Curt de Ficció..
Nominat als Premis Óscar 2017 al Millor Curtmetratge de Ficció.

Ha estat seleccionat i premiat en més de 50 festivals: http://marvinwayne.com/timecode

CONTACTE

Marvin&Wayne

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Tornar amunt