Los ofendidos

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció Oficial 2017 - Documentals 2017

LOS OFENDIDOS

El Salvador / Mèxic

Direcció: Marcela Zamora Chamorro

Producció: Julio López Fernández

Guió: Marcela Zamora Chamorro

FotografIa: Álvaro Rodríguez

Muntatge: Andrea Bilbao

Intèrprets: Rubén Zamora, Neris Castillo, Juan Romagoza, Miguel Montenegro

Any: 2016

Durada: 85'

SINOPSI

Als meus 33 anys, la meva mare em va explicar que el meu pare, durant la guerra civil salvadorenya, havia estat capturat i torturat durant 33 dies per la Policia Nacional. Dos anys més tard vaig tenir el valor de preguntar-li sobre aquests dies a ell i a altres homes i dones que havien patit aquests fets. Aquestes persones no demanen venjança sinó que només demanen que se sàpiga la veritat.


DIRECTORA: Marcela Zamora Chamorro


 

Periodista i cineasta. Va sortir de l’Escola de Cinema de San Antonio de los Baños, Cuba, l’any 2007, de la càtedra de Direcció de Documental. Ha produït a El Salvador, Nicaragua, Mèxic, Veneçuela, i Cuba. Entre 2009 i 2015 va dirigir la secció de cine documental del diari digital El Faro. Les seves pel·lícules han participat o han estat premiades en festivals internacionals del continent americà, europeu i asiàtic.

 

Filmografia:

2016- Los Ofendidos

2015- El cuarto de los Huesos

2014- Las Aradas: Masacre en seis actos

2013- El Espejo roto

2011- María en Tierra de Nadie

PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:

Festival  de San José 2016. Premio del Público.

Festival de Nuevo Cine Latinoamericano de La Habana 2016. Menció Honorífica del Jurat.

Festival de Mar de Plata 2016

Festival de cine documental IDFA 2016. Estrena Internacional.

Festival Ícaro 2016. Premi Millor Documental Centroamericano. Estrena Nacional.

Festival de la Memoria. Documental Iberoamericano (México) 2016. Pre estrena.

CONTACTE

Kinoglaz Films

http://www.kinoglazfilms.com

Marcela Zamora (directora)

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Julio López (productor)

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

Tornar amunt