El viento sabe que vuelvo a casa

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció Oficial 2017 - Documentals 2017

EL VIENTO SABE QUE VUELVO A CASA

Xile

 

Direcció: José Luis Torres Leiva

Producció Ejecutiva:Catalina Vergara

Fotografia: Cristian Soto

Assistent Direcció: Tiziana Panizza

Producció General: Carola Quezada

Sonidista: Claudio Vargas

Disseny Sonor: Sonamos

Muntatge: Válvula Films

Any: 2015

Durada: 102’

 

SINOPSI

El documentalista xilè Ignacio Agüero prepara el seu primer llarmetratge de ficció basat en un antic projecte documental que mai es va portar a terme. A començaments dels anys 80, a l’illa Meulín, regió de Chiloé, una jove parella d’enamorats desapareix als boscos de la zona sense deixar cap rastre. Es va crear tot un mite al voltant d’aquesta misteriosa història d’amor tràgic. Agüero viatjarà al lloc dels fets en busca d’actors professionals per tal de descobrir a poc a poc el desenvolupament de la seva pel·lícula.


DIRECTOR: Jorge Caballero

 

 

(Xile, 1975) Cineasta. Ha dirigit curtmetratges i vídeos independents que han participat en diversos festivals. El cielo, la tierra y la lluvia (2008),  primer llarg de ficció, es va estrenar a Rotterdam i va rebre el premi FIPRESCI. El seu segon llargmetratge, Verano (2011) es va estrenar al Festival de Cine de Venècia dins al secció “Orizzonti”.


Filmografia:

2016- El viento sabe que vuelvo a casa (Doc)

2013- Ver y Escuchar (Doc)

2011- Verano (Ficc)

2010- Tres semanas después (Doc)

2009- Trance 1-10 (Exp)

2008- El cielo, la tierra y la lluvia (Ficc)

2007- El tiempo que se queda (Doc)

2004- Ningún lugar en ninguna parte (Doc)

 

PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:

Ha participat en desenes de festivals internacionals. Entre ells destaquen:

 

Festival Intern. de Rotterdam

Festival Intern. de Cartagena de Indias - MILLOR PEL·LÍCULA DOCUMENTAL

Festival Cinema du Réel

Festival de Cine Independient Bafici

Festival de Cine Olhar de cinema de Curitiba, Brasil –  MILLOR PEL·LÍCULA

Festival de San Sebastián, Competencia Zabaltegi

 

CONTACTE

Globo Rojo Producciones Limitada

+56 9 96530493 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

Tornar amunt