Santa y Andrés

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció Oficial 2017 - Llargmetratges 2017

SANTA Y ANDRÉS

Cuba / França / Colòmbia

Direcció: Carlos Lechuga

Productora Ejecutiva: Claudia Calviño

Producció: Claudia Calviño, Carlos Lechuga

Guió: Carlos Lechuga

Fotografia: Javier Labrador

Música: Santiago Barbosa Cañón

Muntatge: Joanna Montero

Disseny sonor: Daniel “Gato” Garcés Najar

So directe: Raymel Casamayor

Intèrprets: Lola Amores, Eduardo Martínez, George Abreu, Luna Tinoco, Cesar Domínguez.

Any: 2016

Durada: 105’

SINOPSI

Ens trobem a l’orient de Cuba, l’any 1983. Santa és una camperola de trenta anys que treballa en una granja estatal. Andrés, un escriptor homosexual de cinquanta anys que, segons el govern, té “problemes ideològics”. Com és habitual amb els contraris a la revolució, quan hi ha un esdeveniment polític a la zona, algú és enviat per evitar que cometi algun acte d’oposició pública. Aquesta vegada li toca a Santa que, durant tres dies Santa s’asseu davant la cabana d’Andrés i supervisa els seus moviments. Santa i Andrés són completament oposats; no se suposa que simpatitzin, però moltes coses els uneixen.

DIRECTOR: Carlos Lechuga

 

(Cuba, 1983) Director i guionista format a l’Institut Superior d’Art cubà i l’Escola de cine de San Antonio de los Baños. Ha dirigit diversos curtmetratges  (Los Bañistas o Cuca y el Pollo) y dos largometrajes. Melaza, la seva primera pel·lícula, estrenada internacionalment en el Festival de Málaga i “Newcomer of the Year” del Festival de  Mannheim-Heidelberg. Santa y Andrés és el seu segon film.


Filmografia:

2016. Santa y Andrés, largometraje

2012. Melaza (Molasses), largometraje

2010. Los bañistas, corto

2010. Planeta Cerquillo, corto

2007. F for Favor, corto

2006. Los Baldwin, corto

2005. Cuca y el pollo, corto

 

PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:

XI Premi Julio Alejandro de Guión. SGAE 2014

Premi Wouter Barendrecht, Cinemart Rotterdam

Premi de Guió Inèdit, Festival del Nuevo Cine Latinoamericano de La Habana 2015

Finalista Premi Sebastiane 2016

Premiere Mundial: Contemporary World Cinema, Toronto International FF 2016

Premiere Europea: Horizontes Latinos, San Sebastian 2016


CONTACTE I VENDES INTERNACIONALS

Alfredo Calvino

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

+55 22 999.728481 - Brasil

http://www.habanerofilmsales.com/portfolio/santa-y-andres

 

 

Tornar amunt