Mañana a Esta Hora

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció Oficial 2017 - Llargmetratges 2017

MAÑANA A ESTA HORA

Colòmbia / Canadà

Direcció: Lina Rodriguez

Producció: Brad Deane, Lina Rodriguez

Guió: Lina Rodriguez

Fotografia: Alejandro Coronado

Música: Sexy Lucy, Marker Starling

Muntatge: Lina Rodriguez, Brad Deane

Intèrprets: Laura Osma, Maruia Shelton, Francisco Zaldua, Clara Monroy, Catalina Cabra

Any: 2016

Durada:  85’

SINOPSI

Adelaida, una intel·ligent i bella jove de 17 anys, viu amb els seus pares en un apartament de Bogotà. Els tres conviuen i gaudeixen d’una vida familiar còmoda i comparteixen els contratemps habituals de la vida quotidiana. Ben aviat comencen a aparèixer esquerdes dins la llustrosa superfície d’aquesta família aparentment perfecta. Justament en l’etapa més alta de la seva angoixa adolescent i en plena recerca de la seva identitat, Adelaida xoca constantment amb la seva mare.

 Fins que passa una tragèdia… Pertorbada, la família enfronta el repte més gran fins al moment. Desesperats per aferrar-se als llaços que els uneixen, hauran d’encarar la incertesa del demà.

 

DIRECTORA: Lina Rodriguez

 

És realitzadora colombiana-canadenca. Ha escrit, dirigit i produït diversos curtmetratges seleccionats en festivals com el Images Festival i el New York Film Festival. El seu primer llargmetratge, Señoritas, es va estrenar en el Festival Internacional de Cine Cartagena de Indias (FICCI) 2013 i va passar per la  Film Society of Lincoln Center a Nueva York. Mañana a esta hora, el seu segon llargmetratge, va tenir la seva premiere mundial en el Festival de Cine de Locarno.


Filmografia:

2016- Mañana a esta hora

2013- Señoritas

2011- Protocol,

2010- Einschnitte

2009- Pont du Carrousel

PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:

World premiere: Festival del film Locarno 2016 (Concorso Cineasti del presente)

Bogotá International Film Festival 2016

São Paulo International Film Festival 2016

Mostra Cinebaix 2016

SouthWestern International Film Festival 2016

Festival Internacional de Cine de Mar del Plata 2016

Festival Internacional del Nuevo Cine Latinoamericano - La Habana 2016

Tabakalera (Centro Internacional de Cultura Contemporánea), San Sebastián 2017 Neighbouring Scenes 2017

Film Society of Lincoln Center, New York, 2017

Göteborg Film Festival 2017


CONTACTE

Brad Deane - Rayon Vert

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Tornar amunt