La mujer del Animal

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Secció Oficial 2017 - Llargmetratges 2017

LA MUJER DEL ANIMAL

Colombia

Direcció: Victor Gaviria

Producció: Daniela goggel

Guió: Victor Gaviria

Fotografia: Rodrigo Lalinde

Música: Luis Fernando Franco

Muntatge: Etienne Bousac

Intèrprets: Natalia Polo, Tito Gomez

Any: 2015

Durada: 120’

SINOPSI

Després de ser descoberta disfressant-se de Verge, Amparo fuig per por del seu pare de l’internat de monges on era acollida. Arriba a un barri marginal de Medellín per viure amb la seva germana. Quan el seu cunyat la introdueix a la família, el cosí Libardo, que s’enamora d’ella, la rapta en un ritual matrimonial i després l’obliga a viure amb ell. La família de l’Animal serà testimoni del seu captiveri.

La comunitat, animada per Libardo, no intercedeix en favor d’Amparo, la qual és abandonada a la vigilància permanent. Forçada a convertir-se en la dona de l’Animal, Amparo té una filla. Podrà, per amor, detenir la repetició del cicle del qual també fou víctima la seva mare? Podrà sobreviure i salvar la filla?

DIRECTOR: Victor Gaviria

 

(Colòmbia, 1955). Escriptor i director de cine. Ha publicat libres de poemes, cròniques i assajos i ha col·laborat amb diverses publicacions. Com a cineasta, les seves pel·lícules de ficció i documentals han estat seleccionades en festivals internacionals com Cannes o San Sebastián (La vendedora de rosas). Va dirigir el Festival de Cine de Santa Fe de Antioquia i el Festival de Cine colombià de Medellín. Actualment es troba al front del Festival del Cine de Jardín.

 

Filmografía:

La vendedora de rosas (1998) i Rodrigo D. No futuro (1990)

PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:

Festival Internacional de Nuevo Cine Latinoamericano de La Habana

Festival Internacional de Cali

Bogotá Internacional Film Festival

Festa del Cine di Roma

Toronto Internacional Film Festival: Mención Especial de Actuación Femenina i Premi Coral a la Millor Direcció.

 

CONTACTE

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

VENDES INTERNACIONALS

Fandango

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Tornar amunt