Acte de Cloenda 2018

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

VIDA PRIVADA

Espanya

En mig dels profunds canvis socials i polítics ocorreguts a Barcelona a principis del s.XX, el primogènit d’una família aristòcrata arruïnada cau en una espiral de decadència, mentre el seu germà petit lluita per tornar a la cúspide a qualsevol preu i sense cap tipus d’escrúpol. Prostitució, xantatges, enganys i passions prohibides es troben en aquesta adaptació de Vida privada, la sòrdida i implacable novel·la de J.M. de Sagarra.

 

SÍLVIA MUNT

Directora

Actriu, directora de cine, de teatre i guionista. Després d’una extensa carrera com a actriu (premi Goya pel seu paper a Alas de mariposa), l’any 2001 fa un gir a la seva trajectòria i es dedica a la direcció de pel·lícules de ficció, documentals i teatre. Va obtenir el seu segon Goya com a directora per Lalia (curt documental); van continuar Gala, Pretextos i La granja del paso. La seva darrera direcció de teatre ha estat El Preu, d’Arthur Miller. També ha treballat com a realitzadora de pel·lícules per a televisió.

Direcció: Sílvia Munt
Producció: Oberon
Cinematogràfica, TVC
Guió: Coral Cruz - Basat en l’obra literària de Josep Maria de Sagarra, publicada per Proa Edicions.
Fotografia: David Omedes
Música: David Omedes
Muntatge: David Gallart
Intèrprets: Pablo Derqui, Francesc Garrido, Aida Folch, Pedro Casablanc, Maria Molins, Diana Gómez, Àgata Roca, Pep Cruz, Empar Ferrer, Nao Albet, David Bagés, Mingo Ràfols, Cristina Genebat, Míriam Iscla, Vicky Peña, Marta Angelat, Anna Güell, Gabriela Flores, David Vert.
Any: 2018
Durada: 1r capítol 90’; 2n capítol 76’

PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
Premi Millor Direcció Festival Internacional Zoom Igualada

CONTACTE
Àngels Masclans:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
VENDES INTERNACIONALS
Teresa Guitart: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Tornar amunt